Over ons

Vertrouwd bedrijf

Gecertificeerde werknemer

24/7 ondersteuning​

CARTEX BOUW

Over ons

Wij zijn een jong bedrijf dat alles onder één dak voor u regelt.

Cartex Bouw is al geruime tijd actief als klusbedrijf en heeft ruime ervaring met diverse bouw- en renovatieprojecten in Amsterdam. We werken met professionele apparatuur en gereedschap en staan garant voor kennis, ervaring en vakmanschap.

Als veelzijdig bouw- en klusbedrijf kunt u bij ons terecht voor al uw klussen. We begrijpen het maar al te goed: die takenlijst lijkt steeds langer te worden. Misschien heeft u er geen zin in, geen tijd voor of ziet u er simpelweg tegenop. Vaak zijn het juist de kleine klusjes die blijven liggen. Of het nu gaat om het ophangen van fotolijstjes, het verhelpen van een klemmende deur of het schilderen van kozijnen, bij ons bent u aan het juiste adres! Naast deze klussen bieden wij ook totale verbouwingen en renovaties aan. Het Cartex team is veelzijdig en helpt u graag verder.

CARTEX BOUW

Het team van Cartex Bouw is flexibel, heeft een persoonlijke benadering en toont betrokkenheid.

Het team van Cartex staat altijd klaar om met u mee te denken en oplossingsgericht te handelen. Voor elke klus kunt u bij ons aankloppen! We komen graag bij u langs en bieden altijd een vast aanspreekpunt. Of het nu gaat om kleine of grote klussen, wij deinzen er absoluut niet voor terug! Wie ons kent, zoekt niet verder; wij zijn flexibel en zetten ons volledig in om de klant tevreden te stellen.

Garantie

Wij garanderen twee jaar garantie op al onze uitgevoerde werkzaamheden. Dit betekent dat u verzekerd bent van onze aansprakelijkheid als iets niet naar wens is uitgevoerd of niet aan de vakstandaarden voldoet. Met meer dan 12 jaar ervaring in verbouwing, renovatie en onderhoud, en meer dan 15 jaar als allround klussers, staan wij voor kwaliteit en vakmanschap.

Video afspelen

Benieuwd naar onze diensten?

Vraag een vrijblijvende offerte op voor meer informatie!

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?