Bouw bedrijf en Keuken accessoires

Betrouwbaar Handyman - Cartex Bouw

Logo1jpg

Over Ons

Over ons

Hero 03 1.jpg

Vertrouwd bedrijf

Hero 04 1.jpg

Gecertificeerde werknemer

Hero 05 1.jpg

24/7 ondersteuning​

Cartex Bouw

Over ons

Wij zijn een jong bedrijf die alles onder 1 dak voor u klaar heb staan.

 

Cartex buow bedrijf is al jaren actief als klusjesman en heeft ervaring met verschillende buow en renovatie projecten. Standplaats Amsterdam. Wij werken met een professioneel apparatuur en gereedschap. En staat voor u klaar met kennis, ervaring en vakmanschap.

Wij zijn een echt allround (ver)bouw / klusbedrijf, welke u kunt inschakelen voor al uw klussen. U kent het wel, het lijstje met klussen die nog moeten gebeuren wordt steeds langer. U heeft er geen zin in, geen tijd voor, of eigenlijk ziet u er tegenop. Vaak zijn het de kleine klusjes die het langst blijven liggen. Of het nu gaat om het ophangen van uw fotolijstjes, verhelpen van die klemmende deur, of het schilderen van de kozijnen, bij ons bent u aan het juiste adres! Tevens kunt u bij ons ook terecht voor een totale verbouwing of renovatie. Cartex team is van alle markten thuis en wij helpen u graag verder.

Cartex buow team is flexibel, persoonlijk en betrokken.

Cartex team denkt met u mee en denkt in oplossingen. U kunt bij ons terecht voor elke klus! Wij komen graag bij u langs en u heeft altijd een aanspreekpunt. Als het om kleine of grote klussen gaat daar schrikken wij absoluut niet van!!! Wie ons kent zoekt echt niet meer, wij zijn flexi en we werken hard met als doel de klant tevreden stellen.Plumber.png
hero-04-1.jpg
Hero 14.jpg
hero-09.jpg

Garantie

Wij bieden 2 jaar garantie op alle verrichte werkzaamheden. Dat houd in dat u verzekerd bent dat als er iets niet naar wens is of niet vakkundig is uitgevoerd wij staan aansprakelijk zijn als dit ook werkelijk zo is. Op gebiedt van verbouw & renovatie en onderhoud hebben wij meer dan 12+ jaar ervaring en als all round klussers hebben wij meer dan 15 + jaar ervaring.

Logo Erkendvakwerk