Bouw bedrijf en Keuken accessoires

Betrouwbaar Handyman - Cartex Bouw

Logo1jpg

Timmerman voor timmerwerk

Timmerman voor timmerwerk

Offerte Aanvragen
Wilt u offerte aanvragen?

Timmerman nodig voor uw huis of pand?

Kiest u voor Cartex Bouw, dan kiest u voor de beste timmermannen in de regio voor ver- of aanbouw. Wij leveren de beste kwaliteit en kunnen snel starten.

 

Cartex Bouw is onder andere gespecialiseerd in het leveren van timmermannen voor timmerwerk. Of u nu de bovenverdieping wilt splitsen om een extra kamer te maken of een garage wilt aanbouwen; wij nemen al het werk uit handen en zorgen ervoor dat u straks weer een extra ruimte heeft. U kunt bij ons een afspraak maken en een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bathroom
Timmerwerk in vier stappen

Bij Cartex Bouw geloven we in vier stappen, om zo tot het beste resultaat te komen. Of u nu gaat voor aanbouw, opbouw of houten meubilair.

De eerste stap is het bespreken van de wensen en eisen om zo tot een kosteninschatting te komen. Om een indicatie te geven van de kosten komen wij graag op locatie langs om de wensen te bespreken. Op basis van bijvoorbeeld hoe de inrichting moet worden, kunnen wij vaak al een kosteninschatting geven. Na de afspraak schrijven wij een vrijblijvende offerte uit en weet u wat het timmerwerk gaat kosten. Ook geven we een planning af van wanneer we kunnen starten en uiteindelijk de oplevering is.

Na akkoord op de offerte en planning komt de uitvoerder langs om samen met u een finale check te doen op de wensen en eisen voor het timmerwerk. We maken de planning helder, zodat u weet waar u aan toe bent. We controleren of alle benodigdheden in huis zijn en kopen materiaal in zoals hout en ander materiaal.

We beginnen met het gecontroleerd slopen en voeren al het puin en bouwafval netjes af. Vervolgens maken we de ruimte bezemschoon. Afhankelijk van het type project bouwen we de ruimte weer op, denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van balken voor nieuwe muren of een opbouw. Vervolgens isoleren we eventueel en brengen we houten platen aan.

Onze bouwvakkers kunnen ook de volledige afwerking van het timmerwerk verzorgen. Denk hierbij aan stucwerk en het verven. Op zoek naar een timmerman voor uw timmerwerk? Vraag een vrijblijvende offerte aan via de knop hieronder!

Bent u klaar om samen te werken?