Bouw bedrijf en Keuken accessoires

Betrouwbaar Handyman - Cartex Bouw

Logo1jpg

Tegelen in uw huis

Tegelen in uw huis

Offerte Aanvragen
Wilt u offerte aanvragen?

Tegelzetter nodig?

Heeft u een (nieuw) huis en wilt u een ruimte betegelen? Kiest u voor Cartex Bouw, dan kiest u voor de beste bouwvakkers in de regio voor het tegelen van uw huis. Wij leveren de beste kwaliteit en kunnen snel starten.

Cartex Bouw is onder andere gespecialiseerd in het betegelen van uw woning of pand. Denk hierbij aan vloeren, wanden, keukens, badkamers en toiletten. Of u nu een (nieuwbouw) huis heeft gekocht, lekkage heeft of gewoon toe bent aan (nieuwe) tegels; wij nemen al het werk uit handen en zorgen ervoor dat u straks weer een nieuwe en frisse kamer heeft. U kunt bij ons een afspraak maken en een vrijblijvende offerte aanvragen.

Drgd
Betegelen in vier stappen

Bij Cartex Bouw geloven we in vier stappen, om zo tot het beste resultaat te komen. Wij zorgen ervoor dat u niet alleen maar droomt van die nieuwe tegels, maar er straks ook echt overheen kunt lopen of tegenaan kunt kijken.

De eerste stap is het bespreken van de wensen en eisen om zo tot een kosteninschatting te komen. Om een indicatie te geven van de kosten komen wij graag op locatie langs om de wensen te bespreken. Op basis van bijvoorbeeld de ondergrond en de manier van tegelen (regulier vs bijv. visgraat), kunnen wij vaak al een kosteninschatting geven. Na de afspraak schrijven wij een vrijblijvende offerte uit en weet u wat de tegelzetter kost. Ook geven we een planning af van wanneer we kunnen starten en uiteindelijk opleveren.

Na akkoord op de offerte en planning komt de uitvoerder langs om samen met u een finale check te doen op de wensen en eisen voor het betegelen. We maken de planning helder, zodat u weet waar u aan toe bent. We controleren of alle benodigdheden in huis zijn, de tegels. Daarnaast kopen we materiaal in zoals tegellijm, voegmiddel en kit, afhankelijk van de wensen.

 

In sommige gevallen is het mogelijk om over bestaande tegels heen te tegelen, dit neemt echter wel weer iets meer ruimte in. Wanneer wij oude tegels moeten verwijderen beginnen we met het gecontroleerd slopen en afvoeren van deze tegels. We maken de ondergrond schoon en vlak en maken de omgeving weer bezemschoon. Vervolgens betegelen we de vloer en/of wanden in de stijl die u wenst. Denk hierbij aan symmetrisch of bijvoorbeeld visgraat.

Nadat de tegellijm is uitgehard kunnen we alles gaan voegen en afkitten. Onze bouwvakkers kunnen eventueel ook apparatuur en sanitair installeren wanneer nodig. Op zoek naar een tegelzetter? Klik op de knop hieronder voor een vrijblijvende offerte.

 

Bent u klaar om samen te werken?