Bouw bedrijf en Keuken accessoires

Betrouwbaar Handyman - Cartex Bouw

Logo1jpg

Loodgietersbedrijf en installatietechniek

Loodgietersbedrijf en installatietechniek

Offerte Aanvragen
Wilt u offerte aanvragen?

Loodgieter nodig voor leidingwerk?

Verplaatsen van de badkamer of toilet? Nieuw leidingwerk nodig vanwege een blijvende verstopping? Wij kunnen nieuw leidingwerk in en om het huis plaatsen. Benieuwd naar ons scherpe tarief? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Cartex Bouw is onder andere gespecialiseerd in het loodgieters werkzaamheden, installatie- en leidingwerk. Wilt u uw toilet verplaatsen of een extra toilet realiseren? Dan moet u ook denken aan het leidingwerk, voor zowel watertoevoer als het afvoeren naar het riool. Wij nemen al het werk uit handen en zorgen ervoor dat u voorzien bent van nieuw leidingwerk. U kunt bij ons een afspraak maken en een vrijblijvende offerte aanvragen.

Pexels Anıl Karakaya 6419128
Loodgietersbedrijf en leidingwerk

Bij Cartex Bouw geloven we in vier stappen, om zo tot het beste resultaat te komen. Zo heeft u zo snel mogelijk en correct nieuwe leidingwerk in huis.

Om tot een goede kosteninschatting te komen is het belangrijk om te bespreken wat de wensen en eisen zijn. Om een indicatie te geven komen we graag bij u langs om de wensen te bespreken. Afhankelijk van wat er moet gebeuren kunnen wij zeggen wat de kosten zullen worden voor de loodgieterswerkzaamheden.Na de afspraak schrijven wij een vrijblijvende offerte uit en weet u de loodgieter gaat kosten. Ook geven we een planning af van wanneer we kunnen starten en uiteindelijk de oplevering is.

 

Na akkoord op de offerte en planning komt de uitvoerder langs om samen met u een finale check te doen op de wensen en eisen voor het leidingwerk en de loodgieterswerkzaamheden. We maken de planning helder, zodat u weet waar u aan toe bent. We controleren of alle benodigdheden in huis zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld nieuw sanitair. Daarnaast kopen we materiaal in zoals leidingwerk en ander materiaal, afhankelijk van de wensen.

 

Afhankelijk van het project zullen we oud materiaal verwijderen waar nodig. We voeren al het puin en bouwafval netjes af en maken alles bezemschoon. Vervolgens bouwen we weer op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe leidingen en afvoer. Als alles op de juiste plek staat testen we de volledige installatie en maken we alles dicht. Bij werkzaamheden buiten het huis graven we om bij afvoeren te komen en uiteindelijk de werkzaamheden onder de grond te verrichten. Ook hier testen we alles goed voordat we het weer dicht maken.

 

Bent u klaar om samen te werken?