Bouw bedrijf en Keuken accessoires

Betrouwbaar Handyman - Cartex Bouw

Logo1jpg

Kozijnen, dakramen, vervangen

Kozijnen, dakramen, deuren plaatsen of vervangen

Offerte Aanvragen
Wilt u offerte aanvragen?

Vervangen van kozijnen of (dak)ramen

Kiest u voor Cartex Bouw, dan kiest u voor de beste bouwvakkers in de regio voor het plaatsen of vervangen van kozijnen, (dak)ramen of deuren. Wij leveren de beste kwaliteit en kunnen snel starten.

 

Cartex Bouw is onder andere gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van kozijnen, dakramen en deuren. Of u nu een (nieuwbouw) huis heeft gekocht, of een uitbreiding wilt van uw huidige woning; wij nemen al het werk uit handen en zorgen ervoor dat u straks weer de meest duurzame kozijnen heeft en voldoende natuurlijk licht binnenhaalt in huis. U kunt bij ons een afspraak maken en een vrijblijvende offerte aanvragen.

Woindokws
Kozijnen, deuren of dakramen plaatsen in vier stappen

Bij Cartex Bouw geloven we in vier stappen, om zo tot het beste resultaat te komen. Na onze installatie van kozijnen of dakramen heeft u straks weer voldoende natuurlijk licht in bijvoorbeeld uw woonkamer, werkkamer of babykamer.

We starten met het bespreken van de wensen en eisen, zodat we tot een kosteninschatting kunnen komen. Om een indicatie te geven komen we graag langs op locatie om de wensen te bespreken. Op basis van de locatie in huis en bijv. de grootte van het kozijn kunnen wij een goede kosteninschatting geven. Na de afspraak schrijven wij een vrijblijvende offerte uit. Zo weet u wat het plaatsen nieuwe kozijnen of vervangen van dakramen kost. Ook geven we een planning af van wanneer we kunnen starten en u uiteindelijk weer (meer) natuurlijk licht heeft in uw huis.

Na akkoord op de offerte en planning komt de uitvoerder langs om samen met u een finale check te doen op de wensen en eisen voor uw nieuwe kozijnen, deuren en/of dakramen. We maken de planning helder, zodat u weet waar u aan toe bent. We controleren of alle benodigdheden in huis zijn, denk hierbij uiteraard aan de kozijnen, deuren en dakramen. Daarnaast kopen we materiaal in zoals hout, isolatiemateriaal, en ander materiaal, afhankelijk van de wensen.

 

We beginnen met het gecontroleerd slopen van bakstenen bij nieuwe kozijnen of het verwijderen van oude kozijnen. Het puin en bouwafval voeren we netjes af en we maken alles even bezemschoon. We plaatsen het nieuwe kozijn op de juiste plek en verstellen deze eventueel. Vervolgens doen we een kwaliteitscheck en maken we alles weer dicht. De laatste stap is om alles waterdicht te maken zodat u geen lekkages krijgt.

Onze bouwvakkers kunnen ook de volledige afwerking verzorgen. Denk hierbij aan het schuren en verven. Wilt u ook een nieuw kozijn plaatsen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via de knop hieronder.

Bent u klaar om samen te werken?