Bouw bedrijf en Keuken accessoires

Betrouwbaar Handyman - Cartex Bouw

Logo1jpg

Huis isoleren

Huis isoleren, van vloer tot dak en muur isolatie

Offerte Aanvragen
Wilt u offerte aanvragen?

Vloer, dak of muur isolatie

De hoge energierekening ook zat? Ga voor een goed geïsoleerd huis! Denk hierbij aan het isoleren van uw vloer of dak, maar ook aan de muren. Hier gaat veel warmte verloren! Wij leveren de beste kwaliteit en kunnen snel starten.

Cartex Bouw is onder andere gespecialiseerd in het goed isoleren van uw huis, woning of pand. Nieuw huis gekocht met een laag energielabel? Geen probleem. Cartex Bouw kan uw huis isoleren, om zo het energielabel te verhogen. Met als einddoel natuurlijk om de energierekening omlaag te krijgen. U kunt bij ons een afspraak maken en een vrijblijvende offerte ontvangen.

Insulation
Huis isoleren in vier stappen

Bij Cartex Bouw geloven we in vier stappen, om zo tot het beste resultaat te komen. Wij zorgen ervoor dat uw huis straks goed geïsoleerd is en die energierekening omlaag kan omdat u niet meer veel hoeft te stoken.

De eerste stap is het bespreken van de wensen en eisen om zo tot een kosteninschatting te komen. Om een indicatie te geven van de kosten komen wij graag op locatie langs om een analyse te doen en de wensen te bespreken. Op basis van welke type isolatie u wilt en op welke plekken, kunnen wij vaak al een kosteninschatting geven. Na de afspraak schrijven wij een vrijblijvende offerte uit en weet u wat het u straks gaat kosten, maar vooral op termijn ook gaat opleveren. Uiteindelijk betaalt u namelijk minder aan uw energiemaatschappij. Ook geven we een planning af van wanneer we kunnen starten en uiteindelijk opleveren.

 

Na akkoord op de offerte en planning komt de uitvoerder langs om samen met u een finale check te doen op de wensen en eisen voor uw badkamer of toilet. We maken de planning helder, zodat u weet waar u aan toe bent. We controleren of alle benodigdheden in huis zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld tegels en sanitair. Daarnaast kopen we materiaal in zoals cement, betonblokken, hout en ander materiaal, afhankelijk van de wensen.

Bij isolatie is het goed om de juiste materialen te kiezen voor een lange levensduur. We bouwen de vloer of de muur op, isoleren deze en maken deze weer netjes dicht. Ook bij het plaatsen van een dakkapel moet goed nagedacht worden over isolatie. Zo blijft de zolderkamer in de winter warm en in de zomer koel.

 

Onze bouwvakkers kunnen ook de volledige afwerking verzorgen. Denk hierbij aan stucwerk, het verven van het plafond, muren of plaatsen van vloeren.

 

Bent u klaar om samen te werken?