Bouw bedrijf en Keuken accessoires

Betrouwbaar Handyman - Cartex Bouw

Logo1jpg

Gevel renoveren en metselwerken

Gevel renoveren en metselwerken

Offerte Aanvragen
Wilt u offerte aanvragen?

Gevelrenovatie of metselwerk nodig?

Is uw gevel toe aan renovatie of heeft u ander metselwerk nodig? Cartex Bouw kan uw gehele gevel renoveren, extra muren plaatsen of ander metselwerk verzorgen. De beste metselaars en vakmensen op korte termijn!

Cartex Bouw is onder andere gespecialiseerd in het renoveren van gevels en ander metselwerk. Wij hebben ervaring met verschillende soorten gevels en kunnen deze renoveren zodat uw huis, woning of pand er weer uit ziet als nieuw! U kunt bij ons een afspraak maken en een vrijblijvende offerte aanvragen.

Masonry. Worker Laying Autoclaved Aerated Concrete Blocks. Build
Gevelrenovatie en metselwerk in vier stappen

Bij Cartex Bouw geloven we in vier stappen, om zo tot het beste resultaat te komen. Wij zorgen ervoor dat uw huis er van de buitenkant weer uitziet als nieuw!

De eerste stap is het bespreken van de wensen en eisen en een analyse te doen om zo tot een kosteninschatting te komen. Om een analyse te doen en een indicatie te geven van de kosten komen wij graag op locatie langs. Op basis van uw wensen en de staat van het huis of de woning kunnen wij vaak al een kosteninschatting geven. Na de afspraak schrijven wij een vrijblijvende offerte uit en weet u wat het renoveren van uw gevel gaat kosten. Ook geven we een planning af van wanneer we kunnen starten en uiteindelijk de renovatie kunnen afronden.

Na akkoord op de offerte en planning komt de uitvoerder langs om samen met u een finale check te doen op de wensen en eisen voor de renovatie. We maken de planning helder, zodat u weet waar u aan toe bent. We controleren of alle benodigdheden in huis zijn, denk hierbij aan nieuwe stenen en sierlijsten. Daarnaast kopen we materiaal in zoals cement en andere materialen.

We beginnen bij de renovatie met het verwijderen van oud werk, afhankelijk van de staat. We voeren al het puin en bouwafval netjes af en maken alles bezemschoon. We bereiden de te restaureren onderdelen voor en zullen vervolgens metselen en afwerken.

 

Naast metselwerk kan de gevelrenovatie ook bestaan uit stucwerk en sausen van onderdelen. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen!

 

Bent u klaar om samen te werken?