Bouw bedrijf en Keuken accessoires

Betrouwbaar Handyman - Cartex Bouw

Logo1jpg

CV en verwarming installatie

CV en verwarming installatie

Offerte Aanvragen
Wilt u offerte aanvragen?

CV installatie voor centrale verwarming

Nieuw CV ketel installeren of een nieuwe installatie van de verwarming door uw huis of pand? Cartex Bouw kan uw oude CV ketel vervangen door een nieuwe en eventueel nieuwe radiatoren installeren.

Cartex Bouw is onder andere gespecialiseerd in het installeren van CV ketels en plaatsen van radiatoren. Of u nu een (nieuwbouw) huis heeft gekocht of een uitbouw heeft die u wilt verwarmen; wij nemen al het werk uit handen en zorgen ervoor dat u straks weer lekker warm in deze ruimtes kunt verblijven. U kunt bij ons een afspraak maken en een vrijblijvende offerte aanvragen.

Serious Technician Setting The New Gas Boiler For Hot Water And Heating
CV installatie en verwarming in drie stappen

Bij Cartex Bouw geloven we in drie stappen, om zo tot het beste resultaat te komen. Wij zorgen ervoor dat de nieuwe CV ketel op de perfecte plek wordt gehangen zodat u straks weer door heel het huis warmte heeft via de leidingen.

De eerste stap is het bespreken van de wensen en eisen om zo tot een kosteninschatting te komen. Om een indicatie te geven van de kosten komen wij graag op locatie langs om de wensen te bespreken. Op basis van bijvoorbeeld de locatie en het aantal radiatoren, kunnen wij vaak al een kosteninschatting geven. Na de afspraak schrijven wij een vrijblijvende offerte uit en weet u wat de klus gaat kosten. Ook geven we een planning af van wanneer we kunnen starten en uiteindelijk uw nieuwe CV ketel en/of radiatoren hebben geïnstalleerd.

Na akkoord op de offerte en planning komt de uitvoerder langs om samen met u een finale check te doen op de wensen en eisen voor uw nieuwe CV ketel en/of radiatoren. We maken de planning helder, zodat u weet waar u aan toe bent. We controleren of alle benodigdheden in huis zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld de nieuwe ketel en radiatoren. Daarnaast kopen we materiaal in zoals leidingen en ander materiaal, afhankelijk van de wensen.

We ontkoppelen veilig oude installaties zoals de oude CV ketel en de radiatoren. We voeren al het puin en bouwafval netjes af en maken alles bezemschoon. Vervolgens installeren we eventueel nieuw leidingwerk en plaatsen de CV ketel op een goed punt voor de beste prestatie. De nieuwe radiatoren worden geplaatst. Na het plaatsen testen we de hele installatie en ontluchten we waar nodig. Is alles in orde? Dan geven wij u een korte instructie over de mogelijkheden van de nieuwe installatie. U bent klaar om weer te verwarmen!

Bent u klaar om samen te werken?