Bouw bedrijf en Keuken accessoires

Betrouwbaar Handyman - Cartex Bouw

Logo1jpg

Badkamer en toilet verbouwen

Badkamer en toilet verbouwen

Offerte Aanvragen
Wilt u offerte aanvragen?

Badkamer of toilet renoveren

Toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Kiest u voor Cartex Bouw, dan kiest u voor de beste bouwvakkers in de regio voor het verbouwen van uw badkamer of toilet. Wij leveren de beste kwaliteit en kunnen snel starten.

Cartex Bouw is onder andere gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren van badkamers en toiletten. Of u nu een (nieuwbouw) huis heeft gekocht, lekkage heeft of gewoon toe bent aan een nieuwe badkamer of toilet; wij nemen al het werk uit handen en zorgen ervoor dat u straks weer een nieuwe en frisse badkamer of toilet heeft. U kunt bij ons een afspraak maken en een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bathroom
Badkamer en toilet verbouwen in vier stappen

Bij Cartex Bouw geloven we in vier stappen, om zo tot het beste resultaat te komen. Wij zorgen ervoor dat u niet alleen maar droomt van uw badkamer of toilet, maar er straks ook echt gebruik van kunt maken.

De eerste stap is het bespreken van de wensen en eisen om zo tot een kosteninschatting te komen. De meeste mensen oriënteren namelijk op basis van een bepaald budget. Om een indicatie te geven van de kosten komen wij graag op locatie langs om de wensen te bespreken. Op basis van bijvoorbeeld de grootte van de badkamer en hoe de inrichting moet worden, kunnen wij vaak al een kosteninschatting geven. Na de afspraak schrijven wij een vrijblijvende offerte uit en weet u wat uw nieuwe badkamer of toilet kost. Ook geven we een planning af van wanneer we kunnen starten en uiteindelijk uw badkamer of toilet opleveren..

Na akkoord op de offerte en planning komt de uitvoerder langs om samen met u een finale check te doen op de wensen en eisen voor uw badkamer of toilet. We maken de planning helder, zodat u weet waar u aan toe bent. We controleren of alle benodigdheden in huis zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld tegels en sanitair. Daarnaast kopen we materiaal in zoals cement, betonblokken, hout en ander materiaal, afhankelijk van de wensen.

Bij een volledige renovatie of verbouwing beginnen we met het gecontroleerd slopen en afvoeren van uw badkamer of toilet. We voeren al het puin en bouwafval netjes af en maken alles bezemschoon. Afhankelijk van de wensen en de (nieuwe) indeling bouwen we de badkamer of toilet weer op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het storten van een nieuwe cementvloer in de badkamer of toilet. Als alles erop zit gaan we over tot het betegelen van de vloer en eventueel de wanden, vullen we de voegen met voegmiddel en kitten we alle randen . De laatste stap is het plaatsen van het sanitair op de juiste plek.

Onze bouwvakkers kunnen ook de volledige afwerking van de badkamer of toilet verbouwing verzorgen. Denk hierbij aan stucwerk, het verven van het plafond, kozijnen en deuren.

Bent u klaar om samen te werken?